Livrarea comenzilor

Produsele se livreaza in bucuresti si in judetele din tara prin curier.
Pretul transportului este 25 lei. Pentru km suplimentari pretul transportului este de 35 lei!
Pentru comenzi mai mari de 500 lei, transportul este gratuit.

Corner For You expediaza comenzile prin curier rapid : DPD Curier

Costuri livrare (Cont Client) : 
– pentru comenzi care nu depasesc valoarea de 500 lei, pretul livrarii va fi sincronizat cu preturile DPD Curier
– pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 lei -> LIVRAREA ESTE GRATUITA

Va rugam sa specificati in explicatiile comenzii sau operatorului Corner For You daca doriti livrarea Sambata (aceasta taxa va fi suportata de catre client si se va regasi in factura)

IMPORTANT!
Tarifele de transport sunt valabile exclusiv pentru localitatile in care DPD Curier are puncte de livrare (fara kilometri suplimentari)

Pentru localitatile unde companiile de curierat calculeaza kilometri suplimentari, tarfiul final se calculeaza cu 1leu/kilometru (puteti opta pentru ridicare colet din sediul DPD Curier cel mai apropiat pentru a nu mai plati aceasta taxa suplimentara).
Suma finala a costului de transport va fi transmisa de operatorul cornerforyou.ro si se va regasi pe factura emisa catre client.

Observatii: 
Va rugam verificati integritatea ambalajului coletului in momentul primirii acestuia. Daca ambalajul prezinta deteriorari, solicitati intocmirea unui Proces Verbal de catre reprezentantul firmei de curierat. Daca in interiorul coletului se va regasi un produs deteriorat, acesta se va putea returna impreuna cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

Termenul de livrare al firmei de curierat este de 24-72 ore de la preluarea coletelor, in functie de localitatea de destinatie.

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmare/transmitere suma totala / AWB / etc.

Închide
Închide
Coșul meu (0)

Cart is empty Niciun produs în coșCurrency


×